Meteen naar de inhoud

Plattegronden

For Rest Glamp

Plattegrond waarbij alle verblijfsaccomodaties als losse elementen ingevoerd zijn en daardoor ook onderling uitwisselbaar zijn. Ideaal voor wanneer u ieder jaar een andere opstelling kiest. (Ten tijde van het maken van de plattegrond was enkel de helft van de glamping al opgebouwd, dat bracht een extra uitdaging met zich mee)
forrestglamp.nl/plattegrond-2/

TinyParks Reeënwissel in Hoogersmilde

We hebben een bos, al een aantal wegen en er staan al een paar tiny houses… kun jij al een plattegrond maken wanneer wij vertellen wat er nog komt? Uiteraard!
www.tinyparks.nl/tinyparks-reeenwissel/

camping de Heldense Bossen

Een echte kindvriendelijke familie-camping temidden van de Heldense bossen. Dan mag dat ook te zien zijn op de plattegrond
www.deheldensebossen.nl

Boscamping Zwanemeer

Renee Voorenkamp, eigenaar Boscamping Zwanemeer:
“Wij kwamen via via in contact met Snibbit over het ontwikkelen van een nieuwe plattegrond. Onze wens was namelijk om een plattegrond te creëren die meer ons concept en beleving uitstraalt: een stoere boscamping in de Oerprovincie Drenthe! Judith was meteen enthousiast en kwam ook snel langs om het hele terrein zelf te bekijken en onze wensen door te nemen. Daarna ging ze snel aan de slag en ontvingen we tussendoor leuke foto’s van de voortgang. We zijn erg blij met het eindresultaat! Judith heeft oog voor detail. De plattegrond is prachtig ontworpen, straalt onze huisstijl en beleving uit, is overzichtelijk en laat zien dat de camping volledig in het bos ligt. Zo begint de voorpret van de kampeervakantie op Boscamping Zwanemeer alvast thuis bij het boeken van de kampeerplek!
www.zwanemeer.nl